Pidennykset

Meiltä löydät markkinoiden parhaat pidennykset teippi- ja sinettitekniikalla. Seuraamme jatkuvasti nopeasti kehittyvien pidennystuotteiden markkinoita voidaksemme tarjota jokaiselle hiuspidennyksiä haluavalle asiakkaallemme hänelle parhaiten soveltuvan hiuspidennyksen.

Pidennyksillä voidaan omat hiukset pidentää kokonaan tai osaksi, tuuhentaa omat hiukset jos ne tuntuvat liian ohuilta tai tehdä väriefektejä värjäämättä omia hiuksia.

Pidennystekniikoista ei voi yleistää yhtä tapaa ylitse muiden parhaaksi, vaan paras pidennystekniikka määräytyy kantajansa mukaan. Tarjoamme maksuttoman konsultaatiokäynnin pidennyksiä harkitseville. Tällöin voit keskustella stylistimme kanssa toiveistasi sekä parhaiten soveltuvasta tekniikasta sinulle.

Sinettipidennykset

ovat perinteisempi hiuspidennystekniikka, joka on erittäin hyvä ja kauniin lopputuloksen antava tekniikka. Sinetit soveltuvat erityisesti niille jotka haluavat luonnollisesti liikkuvan pidennyksen. Keratiinisinetti voidaan leikata pienemmiksi osioiksi, joten se soveltuu myös melko hennoille hiuksille. Käytämme erittäin korkealuokkaisia pidennyshiuksia mm. Hair By Nature ja Simply Natural valmistajilta.  Pituus vaihtoehtoja on 30cm, 40cm, 50cm ja 60cm ja värivaihtoehtoja löytyy jokaiselle. Sinettipidennyksen ikä on n 3-4kk jonka jälkeen se poistetaan. Ammattilaistemme tekemät pidennykset eivät oikein hoidettuina vahingoita omaa hiusta tai sen kasvua.

Teippipidennykset

ovat alalla vakiintunut erinomaisesti toimiva pidennystekniikka. Teippipidennyksiä on ollut markkinoilla jo usean vuoden ajan, joten niistä on pitkäaikaista kokemusta. Teippien parhaina puolina voi mainita nopeahkon kiinnityksen sekä mahdollisuuden huoltaa pidennykset. Pidennysten huoltoväli on 6-8 viikkoa. Samoja hiuksia voidaan huoltaa keskimäärin kolmesti ennen hiusten uusimista. Huollon laiminlyönti tai huoltovälin venyttäminen johtaa nopeasti siihen että pidennysten kiinnityskohdat paistavat ilkeästi läpi omien hiusten lomasta.

Teippipidennykset soveltuvat parhaiten niille jotka haluavat erittäin runsaat pidennykset. Teippi kiinnitetään omiin hiuksiin yleensä noin 4cm mittaisissa osioissa, jolloin rasitus omaan hiukseen jää pieneksi. Teippien poistoon on kehitetty hyvin hellävaraisia hoitavia aineita mikä varmistaa oman hiuksen ehjänä pysymisen pidennysten noston ja poiston yhteydessä. Teippipidennyksiä voidaan käyttää koko pään pidennykseen, osapidennykseen, hiusten tuuhentamiseen sekä väriefektien tekemiseen värjäämättä omia hiuksia.

Pidennysten hoito-ohjeet

PÄIVITTÄINEN HOITO

 • Harjaa hiukset säännöllisesti aamuin ja illoin sekä ennen pesua.
 • Käytä hiusten harjaamiseen erityisesti pidennyshiuksille kehitettyä hiusharjaa.
 • Käytä hiuksiin jätettävää hoitosuihketta tai –voidetta hiuspituuksiin, ei kiinnityskohtiin.

HIUSTEN PESU

Älä pese hiuksia ensimmäiseen 36 tuntiin pidennysten kiinnytyksen jälkeen.

Hiusten turhan useaa pesua tulee myös välttää koko pidennysten pitämisen ajan, sillä pesussa kiinnitykseen ja hiuksiin kohdistuu rasitusta. Normaalisti 2 – 3 pesukertaa viikossa riittää. Mikäli sinulla kuitenkin on helposti hikoava tai rasvoittuva hiuspohja, saattaa pesu useammin olla tarpeellista. Rasvoittuvan hiuspohjan pesuun on syytä käyttää rasvoittuvien hiusten hoitotuotteita jotka hillitsevät talin eritystä ja rauhoittavat hiuspohjaa.

Silloin kun sinulla on pidennyshiukset on ehdottomasti käytettävä vain hiustenpidennyksille suositeltavia mietoja hoito- ja muotoilutuotteita. Esimerkiksi öljypitoiset, ns. silottavat tuotteet sekä erityisesti alkoholia sisältävät tuotteet saattavat vahingoittaa pidennystä.

Älä koskaan käytä syväpuhdistavia, rakennepaikkaavia tai proteiinia sisältäviä tuotteita hiustenpidennyksiin!

 1. Älä pese hiuksia pää alaspäin
 2. Pese hiuspohja sormenpäitä käyttäen pidennysten kiinnityskohtien välistä
 3. Pesutuotteita ei tarvitse hieroa hiuspituuksiin, koska shampoo pesee pituudet huuhdeltaessa
 4. Älä vanuta hiuksia
 5. Huuhtele hiukset erittäin huolellisesti pesun päätteeksi
 6. Pesun jälkeen pidennysten kiinnityskohdat on kuivattava hiustenkuivaajalla lähes kuiviksi
 7. Märillä hiuksilla ei tule mennä nukkumaan. Yön ajaksi hiukset tulee letittää tai kiinnittää kevyesti.

MUUTA HUOMIOITAVAA

 • Suosittelemme saunaan menemistä kuivin ja pyyhkeen sisään suojatuin hiuksin.
 • Kloori- ja merivesi rasittavat pidennyshiuksia, niille altistumista on vältettävä.
 • Älä koskettele pidennysten kiinnityskohtia turhaan.