Hääkampaus ja Häämeikki

Tarjoamme kampauksia ja meikkauksia kaikkiin tarpeisiinne aina kevyestä iltameikistä ja pikakampauksista upeisiin tarkkaan suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Hääkampaus ja häämeikki on varmasti kysytyin tarkkaan ennakkoon suunnitelluista palveluistamme.  Suuren tiimimme turvin pystymme tarjoamaan kampaus- ja meikkauspalveluita myös suurille porukoille. Näin esimerkiksi koko hääseurue pääsee laitettavaksi saman katon alle eikä aikaa kulu turhaan odotteluun.

Hääkampaus ja -meikkaus

Hääkampauksiin ja meikkauksiin sisältyy aina suunnitteluaika jolloin tehdään koekampaus ja/tai -meikkaus. Koetyön yhteydessä suunnittelemme yhdessä kanssasi mielekkäimmän kampauksen ja meikin sinulle; kokeilemme erilaisia tyylejä ja värejä sekä erityyppisiä hiuskoristeita. Näin voimme auttaa sinua löytämään itsellesi mielyttävimmän kampauksen ja meikin suurta päivääsi varten. Koetyössä ei siis tehdä kampausta tai meikkausta loppuun valmiiksi vaan kokeillaan erilaisia tyylejä viimeistelemättä työtä loppuun saakka.

Alamme ottamaan kesän ja syksyn häävarauksia samalle vuodelle helmikuun alusta alkaen. 

Hinnasto

              StylistSenior StylistStyle Director
Hääkampaus koekampauksella172€189€208€
Häämeikki koemeikillä160€160€ - - -
Juhlakampaus kaasolle105€116€127€
Juhlameikki kaasolle85€85€ - - -

Häätiedustelut

Pyydämme lähettämään tiedustelut hääpalveluistamme alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä pian saatuamme tiedustelusi. Vastaamme myös mielellään aina puhelimitse mahdollisiin kysymyksiisi. Häävarauksia emme kuitenkaan voi ottaa vastaan puhelimitse.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumerosi (pakollinen)

Hääpäivä (pakollinen)

Kaasojen kampaus/meikki (pakollinen)

Kellonaika (pakollinen)

Lisätiedot/paikkatoive

Vastaa

WordPress spam blocked by CleanTalk.