Brasilialainen Keratiinihoito

Keratiinihoito on tällä hetkellä nopeiten maailmalla suosiotaan kasvattava hiustenhoitopalvelu. Hoito sopii kaikille jotka kärsivät vaikeista hallitsemattomista hiuksista oli ne sitten karheat, karvaiset, käsittelyistä kärsineet, kiharat tai afrot tai kaipaat muuten helppoutta, kiiltoa tai silkkisyyttä hiuksiisi. Suomeksi keratiinihoitoa kutsutaan usein virheellisesti brasilialaiseksi keratiinisuosristukseksi. Keratiinihoidolla saadaan pitkäaikaista ja tehokasta apua kuitenkin lukuisiin hiusongelmiin, ei ainoastaan kiharoihin hiuksiin.

Keratin Complex Smoothing Therapy

Keratin Complex Smoothing Therapy -hoito on alkuperäinen yhdysvaltalaisen Coppolan kehittämä keratiinihoito jossa luonnonkeratiinia syötetään syvälle hiusten rakenteen sisään. Tämä mullistava hoito vähentää hiusten karvasuutta ja kihartuvuutta ja muuttaa hiukset välittömästi kiiltäviksi ja silkkisiksi.
Karvaset, kiharat tai muuten vaikeasti hallittavat hiukset muuttuvat välittömästi hoidon jälkeen helposti hallittaviksi ja muotoiltaviksi.
Hoito sopii kaikille hiustyypeille riippumatta mitä käsittelyjä niille on aikaisemmin tehty. Esimerkiksi vaalennuksen seurauksena hauraiksi menneet hiukset saavat aivan uutta eloa tällä käsittelyllä.

Hoito on pitkäkestoinen. Se tarvitsee uusia noin 3-5kk välein jos haluaa hiusten silkkisyyden ja hallittavuuden säilyvän. Hoidon kestoaikaan vaikuttaa olennaisesti hiustenpesutiheys; mitä useammin peset hiuksiasi sitä nopeammin hoito on uusittava.

Hoito voidaan tehdä heti värikäsittelyjen jälkeen samalla käynnillä. Hoito myös edesauttaa värin kestoa ja kiiltoa.

Keratiinohoito tapahtuu siten että keratiiniaine levitetään kampaamossa pestyihin kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 30min ajan. Tämän jälkeen keratiini pakotetaan hiuksiin lämmön avulla föönaamalla sekä erityisellä lämpöraudalla käymällä jokainen hiusosia läpi 7-9 kertaa. Tästä prosessita johtuen Keratin Complex Smoothing Therapy -hoito kestää toteuttaa hiustesi pituudesta ja paksuudesta riippuen 2-6 tuntia.

Hoidon vaikutusten maksimoiseksi suosittelemme tälle hoidolle ehdottomasti Keratin Complex Infusion RX kotihoitotuotetta, jota tulisi käyttää noin kahden viikon välein hoitotuloksen ylläpitämiseksi. Hoidon jälkeen on myös erittäin tärkeää käyttää pesu- ja hoitotuotteita jotka eivät sisällä natriumkloridia.

Lukuisilta muilta valmistajilta on tullut vastaavia tuotteita kuin Keratin Complex Smoothing Therapy. Olemme testanneet näistä lukemattomia ja voimme 100% varmuudella todeta että alkuperäinen Keratin Complex on täysin ylivoimainen hoito muihin kilpailijoihin verrattuna. Q Hair tuo itse maahan tuotteet ja on ainoa kampaamo joka tarjoaa Keratin Complex Smoothing Therapy palvelua suomessa.

KeratinCoppola.178135006_std-e1329529355417

 

Keratin Complex Smoothing Therapy hinnasto

Hiusten pituus / paksuushennotnormaalitpaksut
lyhyet160€180€210€
puolipitkät220€250€300€
pitkät300€350€420€
erittäin pitkät400€450€520€

Hoidon esittelyvideo 

Video on suunnattu hiusalan ammattilaisille, mutta siitä saa hyvän käsityksen kuinka hoito toimii.

 [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BM7QUej2BIk]

 

Keratin Complex Infusion / Repair Therapy

Mikäli hiuksesi eivät ole pahimmasta päästä karheat tai kiharat saattaa Keratin Complex Infusion / Repair Therapy olla sinulle oikea hoito. Tämä hoito on nopeahko, koska keratiinia ei pakoteta hiuksiin suoristamalla osoittain vaan vaikutusajan jälkeen aine pakotetaan hiuksiin föönaamalla. Hoidon vaikutus näkyy ja tuntuu noin kuukauden ajan.

Monet asiakkaamme suosivat tätä hoitoa säännöllisen kampaamokäyntinsä yhteydessä. Se tekee hiuksista todella silkkiset ja pehmeät sekä edesauttaa värin pysyvyyttä ja kiiltoa hiuksissa.

Suosittelemme tälle hoidolle Keratin Complex Infusion RX kotihoitotuotetta, jota tulisi käyttää noin kahden viikon välein hoitotuloksen ylläpitämiseksi. Säännöllisellä kampaamo- ja kotihoidolla saat pysyvästi helppohoitoisemmat, kiiltävämmät ja silkkisemmät hiukset.

Keratin Complex Infusion / Repair Therapy hinta muun kampaamopalvelun yhteydessä

Lyhyille hiuksille35€
puolipitkille hiuksille50€
pitkille hiuksille60€
Erittäin pitkille hiuksille75€

Konsultaatiokäynti

Mikäli sinulle ei ole ennen tehty meillä keratiinihoitoja olet hyvin tervetullut meille konsultaatiokäyntiin. Tällöin voit keskustella stylistimme kanssa sinulle parhaiten sopivasta hoidosta sekä millaista lopputulosta voidaan hoidon olettavan sinulle tuottavan sekä saat tarkan hinnan hoidosta omiin hiuksiisi. Konsultaatiokäynti ei velvoita mihinkään eikä maksa mitään. Voit lähettää yhteydenottosi sähköpostitse info@Qhair.fi tai palautelomakkeellamme tai soittamalla meille. Puhelinnumeromme ja palautelomake löytyvät yhteystiedot sivulta.

Vastaa

WordPress spam blocked by CleanTalk.