Brasilialainen Keratiinihoito

Keratiinihoito on tällä hetkellä nopeiten maailmalla suosiotaan kasvattava hiustenhoitopalvelu. Hoito sopii kaikille jotka kärsivät vaikeista hallitsemattomista hiuksista oli ne sitten karheat, karvaiset, käsittelyistä kärsineet, kiharat tai afrot tai kaipaat muuten helppoutta, kiiltoa tai silkkisyyttä hiuksiisi. Suomeksi keratiinihoitoa kutsutaan usein virheellisesti brasilialaiseksi keratiinisuosristukseksi. Keratiinihoidolla saadaan pitkäaikaista ja tehokasta apua kuitenkin lukuisiin hiusongelmiin, ei ainoastaan kiharoihin hiuksiin.

Argila Amazonia - uuden sukupolven brasilialainen keratiinisuoristus

Argila Amazonia keratiinisuoristus perustuu luointaisiin ja melko harvinaisiin amazonin metsän raaka-aineisiin kuten valkoiseen saveen ja murumuruöljyyn. Tämä mullistava hoito vähentää hiusten pörröisyyttä ja kiharuutta ja muuttaa hiukset välittömästi kiiltäviksi ja silkkisiksi.
Pörröiset, kiharat tai muuten vaikeasti hallittavat hiukset muuttuvat välittömästi hoidon jälkeen helposti hallittaviksi ja muotoiltaviksi.
Hoito sopii kaikille hiustyypeille riippumatta mitä käsittelyjä niille on aikaisemmin tehty. Esimerkiksi vaalennuksen seurauksena hauraiksi menneet hiukset saavat aivan uutta eloa tällä käsittelyllä.

Hoito on pitkäkestoinen. Se tarvitsee uusia noin 3-5kk välein jos haluaa hiusten silkkisyyden ja hallittavuuden säilyvän. Hoidon kestoaikaan vaikuttaa olennaisesti hiustenpesutiheys; mitä useammin peset hiuksiasi sitä nopeammin hoito on uusittava.

Värikäsittely kannattaa tehdä hiuksiin noin kaksi viikkoa hoidon jälkeen tai ennen sitä.

Keratiinohoito tapahtuu siten että keratiiniaine levitetään kampaamossa pestyihin kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 30min ajan. Tämän jälkeen keratiini pakotetaan hiuksiin lämmön avulla föönaamalla sekä erityisellä lämpöraudalla käymällä jokainen hiusosia läpi 7-9 kertaa. Tästä prosessita johtuen Argila Amazonia keratiini -hoito kestää toteuttaa hiustesi pituudesta ja paksuudesta riippuen 2-6 tuntia.

Hoidon jälkeen on myös erittäin tärkeää käyttää pesu- ja hoitotuotteita jotka eivät sisällä natriumkloridia.

argila_logo

 

Argila Amazonia -keratiinisuoristushinnasto

Hiusten pituus / paksuushennotnormaalitpaksut
lyhyet160€180€210€
puolipitkät220€250€300€
pitkät300€350€420€
erittäin pitkät400€450€520€

 

 

Konsultaatiokäynti

Mikäli sinulle ei ole ennen tehty meillä keratiinihoitoja olet hyvin tervetullut meille konsultaatiokäyntiin. Tällöin voit keskustella stylistimme kanssa sinulle parhaiten sopivasta hoidosta sekä millaista lopputulosta voidaan hoidon olettavan sinulle tuottavan sekä saat tarkan hinnan hoidosta omiin hiuksiisi. Konsultaatiokäynti ei velvoita mihinkään eikä maksa mitään. Voit lähettää yhteydenottosi sähköpostitse info@Qhair.fi tai palautelomakkeellamme tai soittamalla meille. Puhelinnumeromme ja palautelomake löytyvät yhteystiedot sivulta.

Vastaa

WordPress spam blocked by CleanTalk.