Balayage -värjäykset

Ranskalaiset hiusammattilaiset kehittivät tämän upean värjäystyylin, jossa hiukset maalataan erilaisilla pensseleillä ja harjoilla. Nyt balayage -tyyli on levinnyt jo kaikkialle maailmaan.  Termi tulee ranskankielen sanasta balayer, sutia. Se soveltuu loistavasti hiusten vapaan käden värjäystekniikkaan. 

Perinteisessä värjäystekniikassa erotellaan suortuvia värjättäväksi yksitellen tyvestä latvaan. Balayage -tekniikassa kampaaja pitää hiuksia vapaasti kämmenellään ja sutii niihin väriä kuin taiteilija  maalaisi kankaalle teosta. Tämä mahdollistaa värin häivyttämisen tyvestä latvaan niin että kontrasti tyven ja latvan välillä on pehmeä. Tätä voi verrata auringon luonnolliseen vaalenemiseen. Tällä tekniikalla on helppo korostaa kasvojen piirteitä ja luoda mahtavia efektejä. Värin vaihdoskohta saadaan näin hyvin pehmeäksi ja luonnollisen näköiseksi. Tulos on aina juuri kantajalleen sopiva!

Värjäyksessä voidaan vaihtaa värin voimakkuutta herkästä näkyvämpään käyttämällä erilaisia värjäyssuteja hiustyypistä riippuen. Tummien ja vaaleiden sävyjen yhdistelmällä saadaan aikaan erittäin kauniita luonnollisia lopputuloksia. Tällä tekniikalla voidaan esimerkiksi korostaa poskipäitä käyttämällä vaaleampia sävyjä tai tummia sävyjä henkilöstä riippuen. Balayage on käytännössä hiusten meikkaamista – tai meikkaamista hiusten avulla! Voit korostaa tai peittää piirteitäsi!

Kun otat hiuksiisi balayage- värjäyksen käyntisi kampaajalla harvenevat koska hiuksien väri tasoittuu luonnollisesti, ei enää tyvikasvua.

Käy katsomassa Q Hairin instagramia siellä on upeita balayage värjäyksiä, olemme niissä parhaita.