fbpx
Logo
julkaistu 5 elokuun, 2018 Muuttujat,varit,Blogi,hiustrendit

Kuusi rohkeaa mallia & seitsemän osaavaa kampaajaa sekä yksi aurinkoinen sunnuntai. Tällaisella reseptillä lähdettiin toteuttamaan SensiDO Trillion Tones värjäyspäivää Q Hairissa. Tahtikampaa heilutti odotetusti Suomen Trillion Tones vaikuttaja Q Hairin Piatu Puhakka.

OZ0B1616

Trillion Tones by Rebecca Taylor on hybridiväri, joka ei ole suoraväri, ei kestoväri eikä kevytväri, vaan kaikkia niitä. Värin tuotekehityksen takaa löytyy myös amerikkalainen hiustaiteilija Rebecca Taylor, joka on Instagramin värikuningatar, hänellä on jo yli puoli miljoonaa seuraajaa.   Trillion Tones on suoraväripigmentteihin perustuva ja sitä voidaan käyttää myös kestovärin tavoin.

OZ0B1902 OZ0B1866 OZ0B1718

Väri on PPD vapaa, joka on yksi entinen allergisoiva ainesosa väriaineissa. Trillion Tones värejä voidaan käyttää myös esivaalentamatta hiuksia. Kirkkaat shokkivärit vaativat kuitenkin vaalean pohjan.

OZ0B1747

Trillion Tonesin avulla onnistuu kaikki värjäykset luonnollisista ruskeista pastelleihin ja räikeisiin shokkiväreihin kuin myös harmaanpeitot sekä taitot. Se mahdollistaa ammattilaisen luoda juuri sellaiset värit mistä asiakas haaveilee edes taivaan värit eivät ole rajana.

OZ0B2580 OZ0B2555 OZ0B2639 OZ0B2589

Rakastatko sateenkaaria, yksisarvisia tai auringon laskuja? Nyt hiushaaveesi on helppo toteuttaa tällä uudella suomalaisella hiusväri-innovaatiolla. Lakkaa haaveilemasta ja varaa aikasi tästä https://qhair.fi/ajanvaraus/

Hiukset:

Piatu Creative Director 

Siru Senior Stylist 

Heidi Joanneh Stylist 

Iira Stylist – Make Up Artist

Minna Stylist 

Nerissa Junior Stylist

Sanna Tran Stylist 

Värit: Trillion Tones

Kuvat: Heidi Viitamaa

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 29 maaliskuun, 2014 hiustrendit,Blogi,varit

Pastellihiukset

julkaistu 17 helmikuun, 2020 Trendit,Kampaukset,hiustrendit,leikkaukset

Hiustrendit Kevät / Kesä 2020

julkaistu 30 kesäkuun, 2020 Blogi,Hiustenhoito,Tuotteet

Protein Spray label.m kuukauden tuote!