fbpx
Logo
julkaistu 18 toukokuun, 2018 Blogi,Hiustenhoito

KELLERTYVÄTKÖ VAALEAT HIUKSESI – TÄSSÄ APU!

Platinan sävy hiuksissa on nyt hyvin ajankohtainen. Lukuisissa muotiviikkojen näytöksissä keväällä 2018 nähtiin näitä upeita blondeja.

Nyt platinalookki ei tarkoita enää kompromisseja hiustenhoidossa, sillä uusi innovatiivinen label.m Cool Blonde löytyy Q Hair salongeista.

label.m Cool Blonde blueberries2

Cool Blonde shampoo ja hoitoaine ovat väriä korjaava tuotepari joilla viet blondiuden uudelle tasolle. Tuotteet eliminoivat keltaisia vivahteita vaaleista, hopeista ja harmaista hiuksista. Tuotteiden innovaatio on violet botanical complex –yhdisteeste joka koostuu kolmesta raaka-aineesta mustikasta, violetista bataatista ja violetista porkkanasta.

Nämä kolme raaka-ainetta vaikuttavat yhdessä, vahvistaen violettia pigmenttiä, tukien kuidun vahvuutta sekä kollageenin kestävyyttä hiuksessa. Vähemmän katkeilevia hiuksia, enemmän kiiltoa ja upea sävy.

” Nämä eivät ole perinteiset hopeatuotteet vaan näitä käyttämällä lopputuloksena syntyy kauniit, pehmeät ja viileän vaaleat, platinaiset tai harmaat hiukset, joihin on palautettu kosteustasapaino. Nämä edesauttavat vaaleita hiuksia selviämään tyypillisistä blondihiusten haasteista” kertoo Karoliina Tuomisto label.m Suomen koulutusjohtaja.

Tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, parabeeneja eikä natriumkloridia.

Tuotteita voi käyttää aina tarvittaessa ylläpitämään viileää vaaleutta. Välissä voit käyttää omaa sinun hiuksillesi valittua shampoota.

Hinnat:

Shampoo 28€

Tilaa suoraan tästä 

Hoitoaine 29€

Tilaa suoraan tästä 

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 5 huhtikuun, 2023 Muuttujat,leikkaukset,varit

Rohkea sinapinkeltainen hiusväri

julkaistu 16 helmikuun, 2021 Miesten hiustrendit,leikkaukset,hiustrendit,varit

Miesmallihaku – Casting call for male models

julkaistu 1 helmikuun, 2017 Blogi,leikkaukset,varit

Tyylikkään revittelevä Taina

julkaistu 8 maaliskuun, 2016 Blogi,Meikki

Meikkitrendit kevät / kesä 2016 osa 1