Screen Shot 2018-02-19 at 13.31.24

Miesten puolipitkät hiustyylit 2018

Julkaistu

Siitä ei ole kovinkaan monta vuotta kun elettiin aikaa jossa miesten puolipitkät hiukset olivat friikahtavien 70-lukua haikailevien miesten juttu. Ajat ovat muuttuneet, nyt miesten puolipitkät hiustyylit ovat hyvin trendikkäitä. Pompadour -trendi on ollut vahvana nostattajana muille miesten puolipitkille hiustyyleille.

Mikäli olet alkamassa kasvattamaan hiuksia lyhyestä mallista puolipikiksi on tärkeää muistaa että pidempiä hiuksia tarvitsee hoitaa enemmän. Trendikkään puolipitkän miesten hiusmallin saamiseksi hiusten tulee olla hyvässä kunnossa. Tämä tarkoittaa käyntejä stylistillä myös kasvatusprosessin aikana. Haperot huonokuntoiset hiusten latvat tulee trimmata säännöllisesti. Kasvatusprosessin aikana hiusten painopistettä tulee myös trimmata keventämällä hiusmassaa sieltä missä sitä ei tarvita jotta tyyli ei muutu muodottomaksi palloksi.

Jos hiuksesi ovat erittäin hennot puolipitkä hiusmalli ei ehkä ole sinulle sopivin sillä se saattaa saada hiuksesi näyttämään ohuilta ja harvoilta. Ne 80% miehistä joilla ei ole erittäin hentoa hiuslaatua saavat hiuksiin luonnollista tekstuuria kasvattamalla niitä pidemmiksi.

 Olipa hiuksesi suorat, kiharat tai mitä vain siltä väliltä sinulle parhaan puolipitkän hiusmallin valintaan vaikuttaa kasvojen muotosi sekä oma habituksesi.

Valitsemalla helppohoitoisen ja helposti viimeisteltävän mallin jossa sivut ja niska on leikattu lyhyeksi ja pääliosaan on jätetty runsaammin mittaa ei voi juuri mennä pieleen. Oikeilla muotoilutuotteilla tämä tyyli on vaivaton ja se on ehdottamasti cool vuonna 2018.

Toinen puolipitkä tyyli jolla ei voi mennä pieleen on pompadour. Tämä elviksen 60-luvulla tunnetuksi tekemä staili on ollut hip jo usean vuoden ajan ja on sitä edelleen. Puolipitkiin hiuksiin sopii loistavasti myös erilaiset heittarit tai otsistyyliin viimeistellyt hiukset.

Yhteenvetona toteamme että kasvattamalla hiuksesi lyhyistä puolipitkiksi saat todella paljon valinnanvaraa lookin valintaan. Samaa leikkausta voidaan viimeistellä myös hyvin eri henkisillä tavoilla. Viimeistely vaatii aina oikeat tuotteet, joten siirtyessäsi puolipitkiin hiuksiin varaudu että sinun tulee hankkia muitakin muotoilutuotteita kuin vaha.

 Alla on kollaasi erilaisista miesten puolipitkistä hiuksista inspiraatioksesi. Q Hairin stylistit osaavat auttaa sinua valitsemaan kasvojen muodollesi sopivimman tyylin sekä opastavat hiusten viimeistelyssä ja oikeiden tuotteiden valinnassa sekä käytössä.

Lue myös miesten lyhyiden hiusten trendeistä 2018

Screen Shot 2018-02-19 at 13.30.21 Screen Shot 2018-02-19 at 13.30.50 Screen Shot 2018-02-19 at 13.31.15 Screen Shot 2018-02-19 at 13.31.24