fbpx
Logo
julkaistu 27 marraskuun, 2017 varit,hiustrendit,Blogi,Kampaukset

Q_hair_näytös_esiintyjät

Ennen kuva

Maija on omin sanoin harmaavarpunen, jolla on pitkä, paksu tukka mutta se on samalla äärettömän mielikuvitukseton. Hiukset ovat myös täysin värjäämättömät.

Maija kaipasi piristystä ja muutosta hiuksiinsa mutta ei itse oikein osaa tehdä päätöstä eikä aloitetta. Viime vuosina tukkaa on vain siistitty pari kertaa vuodessa latvoista, sillä seurauksella, että tukka ylettää nyt vyötärölle asti. Mikä on tosin paljon, sillä Maija on 182 cm pitkä.

Tekovaiheet

Operaation otti hoitaakseen Jenny. Hän päätti pitää hiukset pitkinä, koska ne ovat upeat ja hyvinvoivat. Niihin tarvitaan vaan ryhtiä ja keveyttä leikkauksella. Eteen keveyttä ja taakse paljon kerroksia, että saadaan hiuksiin liikkuvuutta. Nyt tasapitkät hiukset vain roikkuivat raskaina.

Tekovaiheet 9Tekovaiheet 8

Jenny päätti keskittyä värjäykseen. Siihen menikin tovin aikaa koska hiuksia on valtavasti. Balayage tekniikalla saadaan maalaamalla eri sävyjä hiuksiin niin, että ne näyttävät mahdollisimman luonnollisilta. Jenny vaalensi ensin hiuksia ja käytti sitten ruskean erisävyjä. Tyveen tummempaa väriä tuomaan syvyyttä.

Maija piti siitä, että ei tehty liian erilaista, eikä Jenny yrittänyt muuttaa hänen persoonaansa. Tukka tuntui heti omanlaiselta. Tylsyys on poissa ja lentoon lähti Uudenmaankadun Q Hairista upea riikinkukko.

Tekovaiheet 5

Hiukset: Jenny Möttö

 Q Hair • Uudenmaankatu

Kuvat: Sedin Klapuh

Meikki: Jannica Stelander

Vaate: Zara

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 19 marraskuun, 2020 Trendit,Tiimi,Blogi,hiustrendit,varit

Väripilkahduksia syksyyn

julkaistu 16 huhtikuun, 2015 leikkaukset,hiustrendit,Blogi,Hiustenhoito,Miesten hiustrendit

Miesten hiustrendit 2015

julkaistu 14 elokuun, 2014 Kampaukset,Blogi,leikkaukset,hiustrendit,varit

Hiustrendit syksy / talvi 2014 osa 1/2

julkaistu 5 toukokuun, 2023 Blogi,Meikki,Muuttujat,leikkaukset,varit,Tuotteet

Väreillä twistiä räväkkään tyyliin