fbpx
Logo
julkaistu 8 syyskuun, 2017 varit,hiustrendit,leikkaukset,Blogi,Kampaukset

Maria_Nemi_QHair

Ennen

Virpillä on täysihoitotalli, jossa on 14 hevosta ja maatila, missä viljellään viljaa. Kiireinen yrittäjä oli ennen rohkeakin kokeilija hiustyyleissä mutta nyt yhdeksän vuotta on kulunut blondina. Jakauskin on ollut samalla kohtaa koko ajan ja se näkyy hiuksissa, koska ne kuluvat kun sitä pitää aina samalla kohdalla. Virpillä on ihossa paljon punapigmenttiä ja kellertävä väri hiuksissa vain korostaa sitä. Hän haluaisi olla trendikkäämpi ja ikäisensä näköinen eikä se sama tyttö, joka kävi yläasteella.

Maria_Nemi_QHair 2

Maria_Nemi_QHair 6Stylisti Maria Niemi päätti oitis, että hiusten väri muutetaan tummemmaksi käyttäen hiekan- ja kullansävyjä. Vanhaa vaalennusta nostettiin esille raidoilla ja pituudesta lähti noin kymmenen senttiä, koska latva oli todella huonossa kunnossa. Hiukset myös kerrostettiin, jolloin niihin saadaan liikkuvuutta ja runsautta. Tyvi sävytettiin tummemmaksi jotta niihin saataisiin syvyyttä.

Maria_Nemi_QHair 3Virpi sanoi, heti että antaa Marialle vapaat kädet vaikka häntä jännittikin. Tyylimuutoksessa onkin todella tärkeää, että ammattilainen tekee päätöksen, koska muutenhan sitä voisi lähteä samanlaisena kuin tulikin pois.

Maria_Nemi_QHair 4Kuka se siellä on? Virpi sanoi, kun näki itsensä ensikertaa peilistä. Ihana väri kun ei näytä sellaiselta värikypärältä, niitä saan käyttää ihan tarpeeksi työssäni, hän jatkaa. Kameran edessä oleminen ei ole lempipuuhaa mutta valokuvaaja Sedin Klapuh loi rennon ilmapiirin.

Maria_Nemi_QHair 5Meikki ja uuden pokat loivat viimeisen silauksen Virpin uuteen tyyliin, hän on nyt aikuinen nainen poistuessaan Uudenmaankadun Q Hairin ovesta.

Hiukset: Maria Niemi • Q Hair • Uudenmaankatu

Kuvat: Sedin Klapuh

Meikki: Jannica Stelander

Vaate: Zara

Silmälasit: Optiikkahuone • Fredrikinkatu 22

LISÄÄ AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

julkaistu 30 heinäkuun, 2014 hiustrendit,Blogi,leikkaukset

Mannan uusi tyyli – pitkästä lyhyeksi

julkaistu 20 elokuun, 2019 Meikki,Kampaukset,Blogi

Kampauksia, kakkua ja kukkia

julkaistu 18 helmikuun, 2018 Muuttujat,Blogi,leikkaukset,varit

Eevan uusi hiustyyli, joka sopii hänen persoonaansa

julkaistu 3 huhtikuun, 2020 Yleinen,Blogi

Tervehdys rakkaat asiakkaamme!