CQs9ycHXAAAv1dk

Lontoon koulutus Toni & Guy

Julkaistu

Q Hair -tiimi osallistui Toni&Guy:n neljän päivän koulutukseen lontoon akatemialla toissaviikolla. Toni&Guy on pitkään ollut hiusmuodin trendsetteri. Siinä talossa luodaan hiusmuotia joka on toimivaa kuvausten ja näytösten lisäksi jokapäiväisessä katumuodissa.  Koulutuksessa käytiin läpi Toni&Guy:n Socialized  -kokoelman leikkaus- ja värjäystekniikat. Ammensimme mukaamme kotiin tuomiseksi todella paljon inspiraatiota, uusia ideoita sekä työkaluja luoda nämä asiakkaillemme.

Tervetuloa Q Hairiin kuulemaan miten sinun lookkiasi voidaan päivittää uusimpien trendien mukaisesti itsellesi toimivalla tavalla.
Qhair_kampaamo_helsinki-19
Qhair_kampaamo_helsinki-18 Qhair_kampaamo_helsinki-17Qhair_kampaamo_helsinki-16
Qhair_kampaamo_helsinki-15 Qhair_kampaamo_helsinki-14 Qhair_kampaamo_helsinki-13 Qhair_kampaamo_helsinki-12 Qhair_kampaamo_helsinki-11 Qhair_kampaamo_helsinki-10 Qhair_kampaamo_helsinki-9 Qhair_kampaamo_helsinki-8 Qhair_kampaamo_helsinki-7 Qhair_kampaamo_helsinki-6 Qhair_kampaamo_helsinki-5 Qhair_kampaamo_helsinki-4 Qhair_kampaamo_helsinki-3 Qhair_kampaamo_helsinki-2 Qhair_kampaamo_helsinki-21 Qhair_kampaamo_helsinki-22 Qhair_kampaamo_helsinki-23 Qhair_kampaamo_helsinki-24 Qhair_kampaamo_helsinki-25 Qhair_kampaamo_helsinki-30 Qhair_kampaamo_helsinki-29 Qhair_kampaamo_helsinki-28 Qhair_kampaamo_helsinki-27 Qhair_kampaamo_helsinki-26 Qhair_kampaamo_helsinki-31 Qhair_kampaamo_helsinki-32Qhair_kampaamo_helsinki-34 Qhair_kampaamo_helsinki-35 Qhair_kampaamo_helsinki-40 Qhair_kampaamo_helsinki-39 Qhair_kampaamo_helsinki-38 Qhair_kampaamo_helsinki-37 Qhair_kampaamo_helsinki-36 Qhair_kampaamo_helsinki-41 Qhair_kampaamo_helsinki-42 Qhair_kampaamo_helsinki-43 Qhair_kampaamo_helsinki-44 Qhair_kampaamo_helsinki-45 Qhair_kampaamo_helsinki-50 Qhair_kampaamo_helsinki-49 Qhair_kampaamo_helsinki-48 Qhair_kampaamo_helsinki-47 Qhair_kampaamo_helsinki-46 Qhair_kampaamo_helsinki-51 Qhair_kampaamo_helsinki-52 Qhair_kampaamo_helsinki-53 Qhair_kampaamo_helsinki-54 Qhair_kampaamo_helsinki-55 Qhair_kampaamo_helsinki-56 Qhair_kampaamo_helsinki-57 Qhair_kampaamo_helsinki-58

Qhair_kampaamo_helsinki-59