Q Hair kampaamo helsinki _8

”Yksinäinen Mies” – kuvakokoelma

Julkaistu

Q Hair -tiimi on luonut kuvasarjan uudella lähestymistavalla.

Meille tärkeitä arvoja työssämme ovat skandinaavisuus, luonnollisuus, puhtaus ja selkeys. Omia arvojamme myötäilevänä saimme inspiraation kuvasarjaan “Yksinäinen Mies”  Aki Kaurismäen töistä. Sarjassa halusimme tuoda esiin Kaurismäelle ominaista suomalaisromantismia sekä pysähtyneisyyden tunnelmaa. Sarja esittelee miehen päivää Helsingissä kuvastaen hänen yksinäisyyttään ja pysähtyneisyyttään silloinkin kun hän ei ole yksin. Kaurismäen elokuville ominaista runsasta tupakointia emme tietenkään voineet sivuuttaa ;)

Hiukset ja meikki: Q Hair -tiimi Kuvat: Viivi Huuska Valaistus: Julius Koivistoinen Style: Annette Heiskanen

Q Hair kampaamo helsinki _6 Q Hair kampaamo helsinki _10 Q Hair kampaamo helsinki _7 Q Hair kampaamo helsinki _1 Q Hair kampaamo helsinki _2 Q Hair kampaamo helsinki _5 Q Hair kampaamo helsinki _3 Q Hair kampaamo helsinki _4