Mira,MariaH-2191-Edit

Liukuvärjäys

Julkaistu

Liukuvärjäyksen aikaansaamiseksi voidaan käyttää useita eri tekniikoita. Tässä värjäyksessä on käytetty balayage ja sombre tekniikoita, jolloin pohjavärinä toimii hiusten oma luonnollinen väri. Näin saadaan aikaan luonnollinen liukuvärjäys.

Oikein tehtynä tekniikan etuna luonnollisen lopputuloksen lisäksi on se ettei joudu niinsanottuun värjäyskierteeseen, hiukset näyttävät hyvältä pitkään kun tyvikasvu ei näy. Lisäksi hiukset sävytettiin, jotta kokonaisuus kirkastuisi ja näin saatiin myös hiuksiin hyvä kiilto. Keväällä ja kesällä hiuksiin halutaan kirkkautta ja/tai vaalennusta, jolloin tämä on todella hyvä tekniikka.

Q Hair

Lähtötilanne edestä

Q Hair

…ja takaa.

Q HairHiukset ja Meikki: Q Hair Valokuvaaja: Sedin Klapuh

Balayage

tekniikalla värjättyjä hiuksia on nähty monilla kuuluisuuksilla jo vuosikymmenten ajan. Värjäystekniikka kehitettiin Pariisissa jo 1970-luvulla. Sana balayge tarkoittaa ranskan kielellä ”lakaista”, mikä viittaa tapaan levittää väriä. Menetelmä on noussut suureen suosioon vuosituhannen vaihteessa kun yhdysvalloissa innostuttiin siitä ja balayage värjäykset ovat nyt ehkä suositumpia kuin koskaan. Esimerkiksi Olivia Palermo tunnetaan balayage tekniikalla värjätyistä hiuksistaan.

Sombre

on hienovarainen teknikka ombresta, jossa sävyvivahteet vaihtuvat hyvin luonnollisesti ja pehmeästi. Sombressa hius vaalenee hienovaraisesti ja luonnollisesti tyvestä latvaan aivan kuten pikkutyttöjen kutrit kesällä auringon haalistaessa latvat. Nuorten tyttöjen värjäämättömät ja lunnollisesti auringossa vaalentuneet hiukset ovat vahva inspiraatio väritrendeissä ja niiden jäljittelemiseen kehitetään uusia väritekniikoita joista sombre on yksi.

Q Hair

 Balayage raitoja maalataan vapaalla kädellä

Q Hair

häivytystä..

Q Hair

Pääliosaan käytettiin myös sombre tekniikkaa. Näin saatiin luonnollisempi lopputulos.

Q Hair

Hiukset Ja Meikki: Q Hair Valokuvaaja: Sedin Klapuh

Jos kysyttävää feel free to ask.. :)